Volg ons op Facebook/Instagram en mis geen enkele aanbieding!
In 1930 werd er voor het eerst brood gebakken aan de Bornsestraat 31 in Bornerbroek. Na het volgen van de bakkers opleiding en het leren van het bakkers vak van de toenmalig eigenaar Marinus Lohuis nam Hans Steggink in 1997 de bakkerij over. In 2008 werd het pand grondig verbouwd en werd het voormalige woongedeelte volledig bij de bakkerij getrokken. Het verkooppunt werd uitgebreid van 16m2 naar 45m2.
Nagenoeg alle producten worden op ambachtelijk wijze door ons zelf vervaardigd in de bakkerij in Bornerbroek; van alle broodsoorten, beschuiten tot meergranen crackers, van koeken, slagroomtaarten en al het andere gebak; dagelijks vers!
Ook voor bepaalde dieet specialiteiten kunt u bij ons terecht; glutenvrij brood, koolhydraatarm brood zit bijvoorbeeld standaard in ons assortiment.
Sinds maart 2016 maken wij zelf IJS. Het ambachtelijke ijs, gemaakt van verse Bornerbroekse koeienmelk, verkopen wij in Bornerbroek.
Sinds maart 2016 maken wij zelf IJS. Het ambachtelijke ijs, gemaakt van verse Bornerbroekse koeienmelk, verkopen wij in Bornerbroek.